Kırmızı Et

 

Müessesemizde kullanılan ürünlerin tamamı Tarım Bakanlığı standartlarına uygun şekilde üretim izin belgeleri, ürün analiz raporları, araç dezenfeksiyon ve helal kesim belgeleri olan firmalardan temin edilmektedir. İşleme alınmadan önce tüm ürünler üzerinde Ürün kabul ekibimiz tarafından (HACCP ve ISO 22000:2005 standartlarına göre) ısı, ph, renk ve koku kontrolleri yapılmakta ancak değerleri uygun olan sevkiyatlar kabul edilip imalat departmanımız tarafından veteriner kontrolünde işlenmeye başlanmaktadır.

Onaylı işletmelerden günlük olarak temin ettiğimiz kırmızı etleri sizlerin standartlarına uygun şekilde, verdiğiniz talimatlar ve bilgiler doğrultusunda işleyerek her gün aynı standartta ürün sağlamaktayız.

Yeni damak tatları yaratmak için sizlere özel ve çalışma standartlarınıza uygun kırmızı ete özel marinasyon alternatiflerimizle müşterilerimize ayrıcalıklı ürünler kullanma imkanı sunarken,

  • ürünlerinizin daha hızlı pişerek servis süresinin kısalmasına,
  • hizmet kalitenizin artmasına,
  • eleman değişimlerinde lezzeti koruyabilmenize,
  • birbirinden leziz ürünler sunmanıza imkan veriyoruz.

Markanız altında hizmet veren bütün şubelerinizde aynı damak tadını korumanıza, bütün ürünlerinizin tek bir elden çıkması ile standartlarınızın korunmasına yardımcı oluyoruz.

 

Kırmızı Et

 

Müessesemizde kullanılan ürünlerin tamamı Tarım Bakanlığı standartlarına uygun şekilde üretim izin belgeleri, ürün analiz raporları, araç dezenfeksiyon ve helal kesim belgeleri olan firmalardan temin edilmektedir. İşleme alınmadan önce tüm ürünler üzerinde Ürün kabul ekibimiz tarafından (HACCP ve ISO 22000:2005 standartlarına göre) ısı, ph, renk ve koku kontrolleri yapılmakta ancak değerleri uygun olan sevkiyatlar kabul edilip imalat departmanımız tarafından veteriner kontrolünde işlenmeye başlanmaktadır.

Onaylı işletmelerden günlük olarak temin ettiğimiz kırmızı etleri sizlerin standartlarına uygun şekilde, verdiğiniz talimatlar ve bilgiler doğrultusunda işleyerek her gün aynı standartta ürün sağlamaktayız.

Yeni damak tatları yaratmak için sizlere özel ve çalışma standartlarınıza uygun kırmızı ete özel marinasyon alternatiflerimizle müşterilerimize ayrıcalıklı ürünler kullanma imkanı sunarken,

  • ürünlerinizin daha hızlı pişerek servis süresinin kısalmasına,
  • hizmet kalitenizin artmasına,
  • eleman değişimlerinde lezzeti koruyabilmenize,
  • birbirinden leziz ürünler sunmanıza imkan veriyoruz.

Markanız altında hizmet veren bütün şubelerinizde aynı damak tadını korumanıza, bütün ürünlerinizin tek bir elden çıkması ile standartlarınızın korunmasına yardımcı oluyoruz.